Відомий український репер Потап, чоловік співачки Анастасії Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показав свою команду на 12-му сезоні популярного талант-шоу "Голос країни".

Нову публікацію Потап розмістив на власній сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його особистим життям та творчими здобутками спостерігають 1,9 мільйонів осіб.

«Знайомтесь з моєю командою на Голосі Країни 12! Неймовірно талановита дівчинка, яка підкорила дитячий Голос. Карина Столаба @karinestolaba Запам’ятайте це ім’я! Вона зможе перемогти у будь якому конкурсі і будь якому хіт-параді!», - закликав Потап.

Як відомо, дівчина з Івано-Франківська вже брала участь у п'ятому сезоні шоу "Голосі. Діти" і тоді зуміла дійти до фіналу. Тоді вона була у складі команди Наді Дорофеєвої "Время и стекло".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зараз дівчині вже 18 років, вона вирішила спробувати себе у дорослій версії співочого проекту.

«Майбутня Дорофеєва-2», «Неймовірно талановита, неординарна, розумна», «Як гарно! Молодчинка, така мила і красива», «Потап, цього сезону Ви зобов'язані перемогти», - пишуть у коментарях до публікації українці.

Нагадаємо, раніше підопічна Наді Дорофєєвої повернулася на "Голос країни-12", щоб запалити наново: "Ні від кого не приховаєш".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Потап заспокоїв українців влучним словом, хвилюватися не варто: "Все буде най-най…"