Відома телеведуча, яка стала популярною після участі у проєкті "Орел і Решка", Регіна Тодоренко, живе та працює у Росії. Дівчина одружилася зі співаком та артистом Владом Топаловим, та народила первістка.

У своєму Instagram дівчина розмістила пост, та написала про мирне небо над головою. На фото, яке вона розмістила, позує вона, її чоловік та маленький син.

Вона прикрасила світлину прапорами обох країн.

"Господи, нехай наші діти живуть у мирний час, у мирному суспільстві, сповненому любові та взаєморозуміння!", - написала Тодоренко, попередньо вимкнувши коментарі під дописом.

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Це не заваджає дівчині відвідувати розважальні заходи, та тішитися життю. Водночас її походеньки спонукають до нових чуток про другу вагітність Регіни, яку сама ведуча ніяк не коментує. Вона з'явилася на шоу Маска у вбранні, яке явно заховало "животик.

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram

В мережі ширяться чутки, що Регіна вже помітно вагітна, і животик скоро буде не так легко заховати.

"Знайома водить дитину в сад туди, де й Тодоренко, і каже, що та вагітна", - пишуть у мережі.

Регіна навмисне одягає балахонисте вбрання, щоб на всякий випадок "заховати від чужих очей нове життя".

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram

Судячи з широкого піджака та позування у напівзігнутому вигляді, швидше за все так, і приховувати це їй з кожним днем складніше. За чутками, Регіна продала ексклюзив журналу, тому й не повідомляє.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Тодоренко зізналася в серйозній залежності у маленького синочка - таким "хворіють" навіть дорослі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тодоренко знайшла, в чому її відмінність від інших.

Також "Знай.ua" писав, що Філіп Кіркоров немов Шуфрич вирішив битися з Тодоренко через ніжки Ані Лорак