Лейбл відомого виконавця Івана Дорна розірвав всі контракти з російськими артистами, партнерами і брендами. Відповідна заява з'явилася на сторінці masterskayalab в соцмережі instagram.

Музичне видавництво заявило, що підтримує територіальну цілісність України і у зв'язку з останніми подіями прийняло кілька важливих рішень. Лейбл офіційно заявив про припинення співпраці з російськими брендами, партнерами та артистами.

Іван Дорн. Фото: скріншот youtube
Іван Дорн. Фото: скріншот youtube

"1. Ми зупиняємо на невизначений термін проєкт Худрада (і будь-який інший з учасниками з Росії). Всіх 400 музикантів, які подали заявки, просимо поставитися з розумінням. Так, швидше за все, ви всі поділяєте цінності, які ми несемо...але прийшов час захищати наші цінності.
2. Ми зупиняємо і припиняємо співпрацю з російськими брендами, партнерами та артистами", - йдеться в повідомленні.\

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Музичне видавництво натякнуло, що скасування "санкцій" можливе тільки після відходу РФ з території України.

"Так, Наші друзі розкидані по всьому світу. Так, у деяких з них російський паспорт. Але коли разом з твоїми друзями в гості приходять ті, кого ти не кликав, вдома стає душно і незатишно. І якщо друзям теж так, то хтось повинен піти", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Вакарчук, Решетник і Козловський звернулися до українців і вселили віру в перемогу: "Ми вистоїмо, ми сильні".

Також ми писали, російська співачка Рита Дакота згадала найкращі моменти в Україні: "Прибігала до бабусі".

Нагадаємо, Анастасія Приходько показала, що підтримує її в тривожні часи: "Все стабільно і так буде все життя".