Відомий український артист Павло Зібров після вторгнення російських військ на територію України, вирішив потужно підтримати своїх земляків.

Проникливий пост з'явився на сторінці артиста у соціальній мережі Instagram.

Павло Зібров подякував українській армії, яка боронить та захищає рідну землю від ворога. Він впевнений, що Україна неодмінно переможе, адже правда на нашій стороні.

Павло Зібров, скріншот: Instagram
Павло Зібров, скріншот: Instagram

Зараз, як ніколи українцям важливо бути сильними та об'єднувати зусилля. Також Павло Зібров наголосив, що важливо підтримувати один одного та бути поруч зі своїми рідними, аби будь-якої миті допомогти їм.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Скріншот посту Павла Зіброва
Скріншот посту Павла Зіброва

"Ми українці - незалежні, сильні, єдині! Ми переможемо! Низький уклін українській армії, яка боронить наші кордони! Міцного здоров’я, сил і витримки. Довіряєте тільки офіційним джерелам. Будьте поруч зі своїми рідними. Підтримуйте один одного. Єдність народу це велика сила! Дай Боже мирного неба нам!", - зазначив Павло Зібров.

Нагадаємо, доктор Комаровський після вторгнення РФ закликав росіян діяти: "Не віддавайте своїх дітей, не забирайте моїх". Доктор Комаровський написав пост, в якому звертається не до українців, а до росіян

Раніше Знай писав, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всім можливим каналам.

Також Знай повідомляв, Іраклі Макацарія, Влад Яма та Ольга Сумська показали всьому світові, що творить РФ на території України: "Молимося". Зірки, які лишаються в Україні показали, що робиться в Україні після вторгнення РФ