Відомий український артист Тарас Тополя вирішив висловитися про ситуацію в країні. Він не може мовчати, поки на його батьківщині відбуваються такі речі.

Новий пост був опублікований на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться з шанувальниками новим контентом, а також висловлює свою думку стосовно тих чи інших речей. Конкретно в цьому випадку обговорюється ситуація в Україні.

"Не так ми це уявляли, але по-іншому не можемо. Сьогодні ми змінили свої музичні інструменти на зброю 🇺 🇦 вони вторглися в нашу державу. Вони підло атакували міста по всій нашій країні. Вони вбили тисячі наших громадян і продовжують це робити сьогодні" - йдеться в повідомленні під постом.

Далі музикант зазначає, що вони століттями знищували наших людей, землю, культуру, а також державність. Але, при цьому, незважаючи на завищену імперську велич, до кінця будемо боротися з агресорами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Антитіла готували новий альбом, відчуваючи незворотність жахливих подій, яким хотіли надихати і підтримувати український народ, підносити українську культуру в світі. Сьогодні ми змінили свої музичні інструменти на зброю для захисту України і приєдналися до ЗСУ" - йдеться в повідомленні під постом.

Жінок, які чекають своїх чоловіків, а також дітей Тарас Тополя попросив послухати їх творіння, скачати, і скинути друзям і близьким. У цілості сила і перемога - інше зараз не важливо.

Нагадаємо, що Тарас Тополя і група "Антитіла" вступили в тероборону ЗСУ слідом за Сашком Положинським

Раніше повідомлялося, що Тарас Тополя з "антитіл" пояснив, як стати частиною ЗСУ: залишить вдома Alyosha і дітей, щоб захистити Батьківщину

Також, в РНБО чітко показали, звідки ростуть ноги у провокацій на Донбасі: бойовики обстріляли дві школи, лікарню і "прикордонний пункт"