Європейський футбол виступив єдиним фронтом у четвер увечері, оскільки клуби з усього континенту продемонстрували свою солідарність з українським народом після вторгнення в країну Росії.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Європейський футбол об'єднався в четвер увечері в знак солідарності з Україною після жахливого вторгнення Росії.

Футбол може здатися другорядним в такий день, як сьогоднішній, і в порівнянні з звірствами, які в даний час здійснює самодержець Володимир Путін в містах України.

Але у футболу також є сила об'єднувати, сила надихати і сила забезпечувати розраду, солідарність і маяк світла в найтемніші часи.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Футбол
Футбол

І протягом декількох коротких годин у четвер ввечері це було саме те, що він зробив, красива гра на захист того, що правильно і що справедливо перед обличчям неймовірного терору, в якому опинилися громадяни України.

Багато футболістів використовували свої профілі в соціальних мережах, щоб розповісти про вторгнення в Україну.

Зірка "Евертона" Віталій Миколенко опублікував емоційне повідомлення про своїх батьків.

Захисник "Зеніту" Ярослав Ракицький встав і висловився про вторгнення.

Футбол
Футбол

Гравець збірної Росії Федір Смолов, який провів 32 матчі за свою країну, написав у своєму акаунті в Instagram «Ні війні» разом з смайликом з розбитим серцем і прапором України під чорним фоном.

І на цьому акції непокори не закінчилися.

Півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський показав напис "Ні війні в Україні" на футболці під своєю майкою після голу в Лізі Європи проти "Олімпіакоса".

Він отримав красномовні обійми від своїх товаришів по команді після оприлюднення повідомлення.

Прихильники норвезької команди "Бодо/Глімт" продемонстрували свою солідарність з народом України, піднявши зображення жовто-синього прапора країни під час гри проти»Селтіка".

"Барселона" і "Наполі" — два найбільших клуби Європи, зібралися перед матчем, тримаючи транспарант з простим, але переконливим посланням: "Ні війні".

Вболівальники загребського "Динамо" скандували "Слава Україні" під час матчу з "Севільєю".

Нагадаємо, що зірка Бенфіки підтримав Україну.