Відома українська співачка Jerry Heil написала проникливе звернення для міжнародної спільноти.

Відповідний пост з'явився на сторінці співачки у соціальній мережі Instagram у п'ятницю, 25 лютого. Для цього вона поділилася світлиною з українським прапором, яка була зроблена, коли вона виграла міжнародну музичну премію Djooky Music. Саме завдяки цій премії вона знає тепер багато людей у Лос-Анджелесі та інших містах світу, тому після вторгнення Росії вирішила звернутися до них.

Jerry Heil, фото з instagram
Jerry Heil, фото з instagram

"ВИ В НЕБЕЗПЕЦІ! Ми теж не вірили... так довго! Україна зараз є щитом, який захищає західний світ, але як довго ми можемо проіснувати без вашої допомоги?? Будь ласка, користуйтеся вашим голосом! Щоб захистити себе та вашу сім'ю. Ви повинні діяти зараз", - зазначила вона.

Jerry Heil також написала план дій для міжнародної спільноти. Вона просить використовувати соцмережі аби розповісти своїм підписникам, що тут дійсно відбувається.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Jerry Heil просить організувати страйки і змусити владу діяти. А ще не читати російських новин, адже більшість з них брехня.

"Читайте тільки українські, будь ласка! Повір мені, я БАЧИЛА! Спасибі вам за вашу підтримку", - зазначила вона.

Нагадаємо, Євген Клопотенко вказав українцям правильний шлях після запровадження воєнного стану: "Ми готові надерти їм дупи"

Раніше Знай писав, зірки "Холостяка" Огневич і Надін порадили, як не піддаватися паніці: Юрій Горбунов теж взявся за справу. Зірки українського шоубізу порадили зберігати спокій

Також Знай повідомляв, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всім можливим каналам