Відома українська реп-виконавиця alyona.alyona написала пост на підтримку України і закликала НАТО все-таки відреагувати на атаку РФ. Вона закликала альянс хоча б закрити небо над Україною. Про це артистка написала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

В Україні другий день повномасштабного вторгнення Росії. Світові лідери висловлюють підтримку Україні, але тільки введенням санкцій проти РФ. Реп-виконавиця alyona.alyona написала пост, адресований НАТО, в якому попросила альянс відреагувати на поклик про допомогу і хоча б закрити повітряний простір над Україною.

alyona alyona. Фото: скрін youtube
alyona alyona. Фото: скрін youtube

"Українці просять @nato ввести свої сили в Україну. Хоча б закрити небо. Дати притулок з неба... Авіаційне командування союзників НАТО, Бригада НАТО армії США #Закритьнебо. Вкрай важливо, щоб НАТО закрило небо!",- написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Боже бережи Україну", "не вірю, що Україну можна було залишити на самоті з рашистами", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад: "Не так ми це уявляли".

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу-в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всіх можливих каналах, з проханням захистити Україну від ворога.