Відомий український співак і телеведучий Віталій Козловський звернувся до української аудиторії. Він закликає не слухати фейкові новини і допомагати українським військовим, літнім людям і жінкам з дітьми.

Відповідний пост Віталій Козловський розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Про Важливе Замість того, щоб тремтіти від страху, давайте допомагати хто чим може: Здати кров для військових або допомогти фондом #повернисьживим; Підтримати близьких, матерів з дітьми, пенсіонерів... Ліками, продуктами, морально... Довіряти офіційним джерелам інформації та не ширити фейки. А ще просто помоліться за нашу Україну", - підписав публікацію український артист.

Багатотисячна публіка, яка підписана на сторінку українського артиста, не пройшла повз публікацію Віталія Козловського і люди написали чимало відгуків під його зверненням.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, Instagram Козловський
Скрін, Instagram Козловський

"Молимося, Віталь все це має піти звідки і прийшло....", "Я молюся за Україну!!!! Я з вами!!! Мої родичі на Україні!!! Все в Божих руках!!!", "Хай Бог врятує, молюся за всю Україну, вся моя рідня теж в Україні живе в різних містах Нехай Бог береже всіх жителів", "Головне у важкі часи залишатися людьми і поважати одне одного", "Головне у важкі часи залишатися людьми і поважати одне одного", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Віталія Козловського в Instagram
Коментарі на пост Віталія Козловського в Instagram

Коментарі на пост Віталія Козловського в Instagram
Коментарі на пост Віталія Козловського в Instagram

Нагадаємо, що українські зірки звернулися до українців зі словами про перемогу.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі розповіли, що українські війська дають відсіч ворогові.