Актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна висловилася про ситуацію в Україні та атаку РФ. Про це актриса написала на своїй сторінці в instagram.

Катя Нікітіна заявила, що всі українці опинилися в скрутному становищі. Багато хто перебуває в притулках і чує вибухи, зокрема вона. Втім, незважаючи на це всі зберігають спокій і вірять у краще.

Катя Нікітіна. Скрін, Instagram
Катя Нікітіна. Скрін, Instagram

"Ми всі в скрутному становищі. Так, всім страшно.
Але вже без паніки! 💪 🏻 Ми вперше випробували на собі так близько ті жахливі відчуття, про які нам говорили наші прадіди і прабабусі під час їх війни. Ховаємося в бомбосховищах! Чуємо вибухи.
Бачимо на дорогах військову техніку! Ми всі, Почуйте мене все в небезпеці. Проте.. Ми постійно оновлюємо і стежимо за новинами.
Ми в укритті. У моєму бомбосховищі досить багато людей. Є діти, є жінки і чоловіки похилого віку, є тварини! Всі зберігають спокій. Діти сміються, заряджають на життя! Їх посмішки не залишають людей байдужими))) ми разом. Ми поруч один з одним. Підтримуємо один одного! Ми віримо в краще. Ми готові до будь-яких змін!",- зазначила зірка.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Зірка "Жіночого кварталу" подякувала бійцям ЗСУ за те що вони всіма силами стримують противника і зазначила, що Україна обов'язково переможе в цій страшній війні, яку розпочав Кремль.

"ЗСУ - ВИ У НАС НАЙКРАЩІ! СПАСИБІ, ВАМ ЛЮБИ, ЩО ОХОРОНЯЄТЕ НАС! Нехай береже вас БОГ!❤️ Вічна пам'ять всім, хто вже загинув. Тримаємося Україно. РАЗОМ МИ СИЛА! Я знаю і вірю, що настане мирне НЕБО! ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ! Ми дамо відсіч всім, хто зайшов без дозволу на наші землі!",- написала Нікітіна.

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад: "Не так ми це уявляли".

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всіх можливих каналах, з проханням захистити Україну від ворога.