Відома українська співачка Тіна Кароль зі сльозами на очах звернулася до українців і закликала берегти себе. Також вона звернулася до росіян і закликала до миру. Звернення зірки опублікували на сторінці _ptica_portraits в соцмережі instagram.

Тіна Кароль звернулася до українського народу і закликала берегти себе поки російські війська здійснюють обстріли житлових будинків. Також зірка зазначила, що пишається бійцями ЗСУ і всіма, хто взяв у руки зброю, щоб захистити Батьківщину від агресора.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Я хочу закликати всіх вас, будь ласка, бережіть себе в ці два дні. Я пишаюся нашими чоловіками. Дівчата, жінки не виходьте нікуди два дні", - сказала Кароль.

Зірка звернулася до російського народу і закликала до миру. Вона зазначила, що український народ не заслужив всього, що діється в країні через Кремль.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я хочу звернутися до всіх, хто знає Україну, любить Україну, росіяни, такого не повинно бути. Ми не заслужили, ми один християнський народ", - сказала співачка", - заявила співачка.

Раніше Знай писав, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині". Артист нагадав, що зараз, як ніколи українцям важливо бути сильними і об'єднувати зусилля.

Також ми писали, майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні і закликав світових лідерів до рішучої дії: "Правильний вчинок".

Нагадаємо, Лобода, Лазарєв, Брежнєва і бідняків не стримуючи емоцій звернулися до окупантів: "Дайте людям жити".