Відомі артисти та знаменитості, не перестають звертатися та розповідати всьому світові про війну в Україні.

На сторінках своїх соціальних мереж, зокрема в Instgaram, представники українського шоубізу знову і знову з'являються заклики звернення до російських матерів, у яких призивають не відпускати своїх синів на війну.

Зокрема Слава Дьомін, 37-літній ведучій та блогер закликав: "Мами російських та (можливо в майбутньому) білоруських солдатів! Тільки ви можете вплинути на своїх дітей не йти до нас в Україні та стріляти у наших дітей!"

Також Дьомін розповів, що його ніде не притискали за російську мову.

"Я російськомовний львів'янин! Рашисти! Мене не треба рятувати! У мене, у моїй улюбленій Україні, все добре! Було! Поки що ви не прийшли зі своїм порятунком!"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Я живу у вільній країні, у своїй країні. Ви лізете до мене в мою країну. Тому, будь ласка, шановні рашисти, йдіть на**й".

Співак Віталій Козловський записав ціле відео з вставками "перемог" російських солдат, він написав:

"Це не "операція" щодо звільнення! Це війна!!! Путін напав на Україну, бомбить дитячі садки, житлові будинки, гинуть люди ... Росія — ви нас вбиваєте! Почуйте! Весь світ за нас!", - підкреслив у дописі Віталій.

Віктор Павлік подякував Президенту Володимиру Зеленському, та бійцям ЗСУ.

"Хочу сказати слова подяки нашому президенту, Володимиру Олександровичу, за те, що він такий стійкий, за те що він з нами та постійно в ефірі, підтримує людей, підтримує бійців. Слава нашому Президенту, звичайно, Слава Україні. Хлопці молодці, наші бійці тримають оборону всюди. Тримають дуже твердо, дуже впевнено, сильно. Тому, з нами Бог, з нами Україна, тримаймося люди. Слава Богу, слава Україні", - звернувся до українців Віктор Павлік.

Нагадаємо, раніше Марія Бурлака показала Київ і повідомила про останні події

Як повідомляв портал "Знай.ua", футбольні клуби Англії та Олександр Зінченко зі сльозами на очах підтримали Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаровський повідомляє, що йому дзвонить багато росіян і кажуть, що вони бояться виходити на протест.