Стало відомо про те, що легенди музики, Британські музиканти з колективу The Beatles підтримали Україну в складний час. Зокрема це зробили сер Пол Маккартні.

Новий пост був опублікований на його офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter.

Музикант опублікував в мережі кадри зі свого концерту в українській столиці, і було це 14 років тому, в 2008. Учасник колективу витримав підтримку громадянам України, адже зараз всі проживають найскладніші дні у своєму житті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Згадуємо, як грали для наших друзів в Україні на Майдані Незалежності 2008 року і думаємо про них у ці важкі часи. Ми посилаємо свою любов і підтримку" - йдеться в повідомленні під постом.

Учасник іншого, не менш популярного колективу Мік Джагер також зробив заяву, в якій підтримав Україну. На його сторінці в соціальних мережах з'явилося повідомлення з прапором України, а також посилання на сайт Global Citizen.

Там опублікували низку порад, які можуть допомогти під час російської агресії в Україні.

Раніше на підтримку України виступили інші відомі музиканти, в тому числі Елтон Джон, Мік Джаггер, екс-вокаліст Ганз Н-Роузес Ексл Роуз, гітарист групи Куїн Брайан Мей, і багато інших. Крім того, дії Володимира Путіна змусили Швейцарію вперше з 1815 року порушити нейтралітет, і ввести санкції проти Російської Федерації.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько показала, як рятується від ворожих обстрілів з маленькою дитиною на руках

Раніше повідомлялося, що зу "Лізі сміху" Руслан Ханумак звернувся до колег з Росії, не може їм пробачити

Також, Володимир Зеленський нагородив мужніх захисників званням Героя України