Стало відомо про те, що букмекери пророкують Україні перше місце на Євробаченні-2022. Однак, точного рішення чи поїдуть Kalush Orchestra в Турин в умовах війни - немає.

Ставки букмекерів опубліковані на сайті EurovisionWorld, і також їх можна знайти в будь-якій букмекерській конторі.

Практично місяць конкурсанти з Італії утримували своє перше місце, однак, після початку бойових дій в Україні, після того як Російська Федерація нещадно напала на нашу країну, букмекери переглянули своє рішення.

Вони впевнені, що вся Європа, а також Австралія віддасть свій голос саме за Україну. Тому, цілком ймовірно, що Україна здобуде свою третю перемогу на пісенному конкурсі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак, радіти рано. Ще невідомо, чи зможуть конкурсанти Kalush Orchestra відправитися на конкурс, так як в країні йде війна.

Примітно, що одного з конкурентів позбавили права брати участь у Євробаченні цього року. Йдеться про Російську Федерацію, яка і почала військовий конфлікт в Україні. Багато країн почали скаржитися Європейському мовнику, що це неприпустимо, і якщо конкурсант Росії приїде в Турин, то вони відмовляються від участі.

В результаті EBU прийняли рішення відсторонити Росію від конкурсу, а ті в свою чергу заявили, що більше ніколи не повернуться на конкурс.

Практично весь світ солідарний з Україною, і підтримує її в такий важкий час. Крім того, під час четвертого півфіналу Melodifestivalen заявили, що всі кошти, які канал отримає за голосування відправляться в Україну. Вдалося всього зібрати приблизно 136 тисяч євро.

Нагадаємо, що Kalush Orchestra домоглися "листочка" від організаторів Нацвідбору на Євробачення: отримали половину глядацьких голосів

Раніше повідомлялося, що продюсер Wellboy Юрій Бардаш не хоче бачити Kalush Orchestra на Євробаченні-2022 і пояснив чому

Також, еашлі спільна мова: Kalush Orchestra представлять Україну на Євробаченні-2022