Зранку 2 березня на сторінці «Океану Ельзи» у Facebоok опублікували пост, у якому наочно показали, як мужньо невелика Україна бореться проти найбільшої країни у світі Російської Федерації та Білорусі.

«Для усвідомлення героїзму Українців… Ранок, Країна Героїв!» - підписали публікацію рок-музиканти і додали карту світу для порівняння масштабів України і країни-агресора.

У коментарях під постом шанувальники гурту, зокрема і з-за кордону, захоплюються сміливістю наших воїнів і цивільних:

«Українці, дорогі. Я захоплююся вами!!!! Ви молодці, мужні, стійкі, згуртовані і горді!!! Тримайтеся! Ви обов'язково переможете! Білоруський народ з вами, це і наш біль, наш сором... Слава Україні!!!»

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі під публікацією Океану Ельзи. Скріншот

«Бірмінгем з Україною. Збираємо допомогу для України без зупинки. Ми єдині, Слава Україні».

«І ця маленька червона крапка – Грузія, ми були там одні у війні з Росією у 2008 році, увесь світ сьогодні з Україною, ви всі – герої. Слава Україні, ми цю війну переможемо».

Коментарі під публікацією Океану Ельзи. Скріншот

Нагадаємо, що майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні і закликав світових лідерів до рішучої дії.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj",Тіна Кароль з прапором України всіма силами бореться за правду.