Відома українська співачка Джамала вирішила евакуюватися з Києва, де йдуть посилені бої між українськими захисниками і російськими окупантами. Про те, як вона разом з дітьми вибралася зі столиці, зірка розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже 7-й день йде кровопролитна війна, яку розпочала Російська Федерація. Окупанти ведуть вогонь не тільки по ЗСУ та інфраструктурі, а й по мирних жителях. Співачка Джамала разом з дітьми вирішила евакуюватися зі столиці, де ситуація одна з найбільш напружених в країні.

Джамала. Фото: скріншот youtube
Джамала. Фото: скріншот youtube

Відзначається, що чоловік артистки Сеїт-Бекір Сулейманов відвіз її з двома синами на румунський кордон. Переможниця Євробачення 2016 розповіла, що вивезти дітей з України було досить складно, так як їхали дуже повільно і при цьому не запаслися їжею, оскільки бігли в поспіху. Також Джамала повідомила, що їй навіть довелося пішки йти від української частини кордону до румунської.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад: "Не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всіх можливих каналах, з проханням захистити Україну від ворога.