В Україні вже 8-й день йде війна, яку розпочав Володимир Путін. Українські захисники дають гідну відсіч ворогові, а їх у свою чергу підтримують прості українці і зірки. Так, співачка Наталія Могилевська підтримала бойовий дух бійців, виступивши для них. Про це повідомляє поліція Київської області у facebook.

Співачка Наталія Могилевська виступила для українських захисників. 2 березня зірка відвідала селище Ставище і заспівала для бійців, які захищають мирне населення від окупанта. Відзначається, що в цей важкий час пісні допомагають підтримати бойовий дух захисників і показати, що з ними народ.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube

"Поліцейські Київщини разом зі співачкою Наталією Могилевською підтримали бойовий дух захисників України. 2 березня народна артистка України відвідала селище Ставище, що на Білоцерківщині. Співачка заспівала для правоохоронців, які посилено несуть службу і патрулюють вулиці міст і побажала всім мирного неба. У цей важкий час українські пісні надають захисникам сил і сил. Разом ми єдині!",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад: "Не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, зірка "Орел і Решка" Настя Івлєєва закликала особисто Путіна зупинити війну в Україні.