Відомий американський ведучий Джеймі Гайнеман, який прославився завдяки телешоу "Руйнівники міфів", висловив свою підтримку Україні.

Він записав відео, яке зокрема опубліковане на офіційному Twitter-акаунті України.

Своє звернення Джеймі Гайнеман розпочав російською мовою, щоб його зрозуміли ті, до кого він власне звертався. На початку відео він зазначив, що має щось сказати:

Джеймі Гайнеман, скріншот
Джеймі Гайнеман, скріншот

"Я Джеймі Гайнеман. Багато хто з вас бачив мене по телевізору. Мені треба дещо сказати... Російський військовий корабель, іди нах*й!" - сказав Гайнеман.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Згодом телеведучий перейшов на свою рідну мову - англійську та зазначив, що російські солдати повинні покинути територію України.

"Російські солдати, ви повинні просто йти додому. Просто йти додому. Ви знаєте, що ви робите неправильно", - повідомив він.

На завершення ексведучий похвалив українців за їхню боротьбу з окупантами, заявивши: "Українці – молодці!".

Відео можна переглянути тут.

Нагадаємо, "соромно бути росіянином": перша ракетка світу Данило Медведєв відмовився від прапора РФ. Данилу Медведєву стало соромно, що він - росіянин?

Раніше Знай писав, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" закликав росіян до мітингів - їх ОМОН все одно в Україні. Рішення заблокувати Facebook має бути останньою краплею

Також Знай повідомляв, Ірина Сопонару постаралася достукатися до росіян, щоб взяти владу в свої руки: "знищить ваші життя". Ірина Сопонару закликала росіян виходити на мітинги проти уряду