Учасниця популярного шоу "Холостяк" і українська блогерка Юлія Бельченко (Зайка) розповіла про те, як поміняюся пріоритети для українців за 10 днів війни.

Про це Юля "Зайка" розповіла на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в суботу, 5 березня.

Після того як 24 лютого Росія вторглася на територію України, у багатьох українців абсолютно помінялися пріоритети. Зараз кожен українців цінує прості речі, які раніше були абсолютно буденними.

Фото зі сторінки Юлії Бельченко
Фото зі сторінки Юлії Бельченко

Юлія Бельченко зазначила, що щастя виявляється це так просто. Це спокійно спати в ліжку всю ніч, їхати в метро на зустріч з друзями, прогулятися по вулиці не озираючись і прокидатися з передчуттям нового дня, а не тривожно тягнутися до телефону.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

" Так хочеться дихати на повні груди, дивитися на мирне небо ... просто жити! Я вірю, що це все скоро закінчиться і ми всі обіймемося🫂 головне тримайтеся і бережіть себе❤️", — зазначила Юлія Бельченко.

Варто нагадати, що 24 лютого приблизно о 05:00 за київським часом Росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього українці в багатьох містах почули вибухи від крилатих і балістичних ракет.

Президент України Володимир Зеленський прийняв рішення ввести на території країни воєнний стан. Після чого армія ЗСУ почала давати потужну відсіч російським окупантам.

Нагадавши, Ірина Сопонару постаралася достукатися до росіян, щоб взяти владу в свої руки: "знищить ваші життя"

Раніше Знай писав, колишній Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу підтримав українських емігрантів, підготував нічліг і смачну вечерю: "наші серця широкі"

Також Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" закликав росіян до мітингів - їх ОМОН все одно в Україні. Рішення заблокувати Facebook має бути останньою краплею