Український кліпмейкер Алан Бадоєв звернувся до російського пропутінського репера Тіматі після його погроз Максу Барських і запропонував приїхати в Україну і пройтися знищеними війною вулицями.

Відеозвернення Бадоєв опублікував у своєму Instagram.

Зазначимо, що раніше Тіматі почав погрожувати українцю Максу Барських, який після початку повномасштабного вторгнення назвав Росію дірявою і неодноразово негативно висловлювався про Путіна. Репер нагадав Барських, де всі ці роки співак виступав і заробляв. Також Тіматі пообіцяв показати українському колезі «хто тут хто» при зустрічі.

На захист Макса Барських став Потап, а після і Алан Бадоєв, який також є продюсером співака:

«Тіматі, твоя риторика зрозуміла. Люди в цілому звикли до неї після кожного МузТВ. Ти часто висловлюєшся подібним чином, намагаючись відтягнути на себе шматочок уваги. Я не думаю, що це когось дивує. Ти часто ображаєш людей, а потім пишеш з ними дуети», - говорить Алан Бадоєв і пояснює, чому вирішив відповісти на погрози тільки зараз.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

За словами кліпмейкера, і йому, і його підопічному Максу Барських зараз просто ніколи реагувати на «дрібниці», адже в Україні зараз гинуть люди і руйнуються будинки.

Також Бадоєв додав, що обов'язково запросить Тіматі в Україну:

«Прийде час, і я запрошу тебе в Україну. Просто пройтися по тому, що залишилося, щоб ти подивився в очі людей», - пообіцяв Алан Бадоєв.

Алан Бадоєв звернувся до Тіматі і показав війну в Україні. Скріншот: Instagram / alanbadoev

Алан Бадоєв звернувся до Тіматі і показав війну в Україні. Скріншот: Instagram / alanbadoev

Алан Бадоєв звернувся до Тіматі і показав війну в Україні. Скріншот: Instagram / alanbadoev

Крім того, режисер опублікував кілька фото і відео, щоб продемонструвати жахи, які принесла в Україну війна, і подякував Потапу за підтримку.

«Спасибі Потап за те, що звернув увагу на головне, вони нас чують! Але підтримати Україну їм складно. Напевне заважає шикарна тачка, затишний будинок і залишки колишньої слави. Це їх вибір і бог їм суддя", - написав Алан Бадоєв під публікацією.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alan Badoev (@alanbadoev)

Нагадаємо, що Потап не стримуючи емоцій звернувся до окупантів і закликав забиратися з України.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що ракетка світу Данило Медведєв відмовився від прапора РФ.