Відомий український виконавець і продюсер Олексій Потапенко, як і багато інших артистів звернувся до росіян із закликом припинити військові дії на території незалежної України. Своє звернення він опублікував у соціальній мережі instagram.
Олексій Потапенко опублікував ролик, який напередодні розлетівся мережею. На відео Російська бронетехніка переїхала цивільний автомобіль, який просто їхав по зустрічному напрямку. Водій залишився живий, але деблокувати його довелося кільком людям.

Скрин, Instagram Потап
Скрин, Instagram Потап

Чоловік Анастасії Каменських звернувся до росіян і закликав подивитися на ці кадри і усвідомити, що вони творять. Він зазначив, що Україна незалежна країна і їй не потрібен "русскій мир". Він закликав зупинити кровопролиття і зазначив, що українці ніколи не пробачать РФ.

"Це Київ, це ваші (російські) Танки вбивають наших людей, це Ваша війна проти Нас ! Нам не потрібен ваш "русскій мир"! Забирайтеся з нашої землі! Зупиніть кровопролиття! Ми не пробачимо вам!",- заявив Потап.

Раніше Знай писав, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині". Артист нагадав, що зараз, як ніколи українцям важливо бути сильними і об'єднувати зусилля.

Також ми писали, майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні і закликав світових лідерів до рішучої дії: "Правильний вчинок".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Лобода, Лазарєв, Брежнєва і бідняків не стримуючи емоцій звернулися до окупантів: "Дайте людям жити".