Відома українська актриса, зірка "Кріпосної" і колишня героїня популярного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина звернулася до російських жінок, матерів. Своє звернення вона опублікована в instagram.

Ксенія Мішина заявила, що найжахливіше це втратити свою дитину і закликала російських матерів "прокинутися" і діяти, рятувати своїх чоловіків і синів. Вона скасувала, що сьогодні війна, можливо, стосується тільки українців, але вже завтра може торкнутися кожного.

Ксенія Мішина. Фото: Youtube
Ксенія Мішина. Фото: Youtube

"Знаєте що сильніше страху смерті? Страх поховати свою дитину.
Будь-яка мати знає це не з чуток. Матері не повинні ховати своїх дітей, ми повинні цілувати їх, обіймати, танцювати на весіллях і коли-небудь знову відчувати вибух щастя і ніжності, вдивляючись в дитячі обличчя своїх онуків. Російські жінки: мами, сестри, дружини, сьогодні ви вірите в те, що це тільки НАША війна, але завтра, коли ваш божевільний правитель введе воєнний стан, ваші улюблені чоловіки виявляться найпростішим інструментом для досягнення його божевільних цілей. Ваші чоловіки виявляться гарматним м'ясом, а всі ваші мрії про майбутнє виявляться прахом! Якщо ви не хочете ховати своїх воїнів, а хочете ростити сімейне древо в століттях - прокидайтеся!!! Включайте серця, ви все відразу зрозумієте!",- написала вона.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад:"не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, зірка "Орел і Решка" Настя Івлєєва закликала особисто Путіна зупинити війну в Україні.