Український рок-музикант, лідер рок-групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин емоційно звернувся до росіян і Білорусі, влада яких почала повномасштабну війну проти України. Відео музикант опублікував на своїй сторінці в instagram.

Валерій Харчишин заявив, що це його останнє звернення до росіян і білорусів. Він нагадав "братнім народам", що з Україною 140 країн, а дії РФ підтримує 4 країни, включаючи саму Росію. Він порекомендував діяти, якщо вони хочуть зберегти, то що вони зараз мають.

Валерій Харчишин / скріншот з відео
Валерій Харчишин / скріншот з відео

"Останнє звернення до братніх народів, до росіян і білорусів. Більше їх вже не буде. Хлопці, не турбуйтеся все ж добре. За винятком 140 країн вас підтримує 4, включаючи і Росію. Ви ще можете зберегти свої капітали, свої сім'ї, своїх рідних, близьких", - сказав він.

Популярні новини зараз
Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Гудбай немита Росія і тягни за собою брудну, смердючу Білорусь", - додав музикант.

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю-подав справжній приклад: "Не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу-в це неможливо повірити: "Мир, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всіх можливих каналах, з проханням захистити Україну від ворога.