На сторінці молдовської співачки Людмили Балан, матері співака Дана Балана, в Instagram з'явилося нове повідомлення. Цього разу вона вирішила підтримати український народ у нелегкий для нього час.

«Дорогі українці, друзі! Моє серце плаче разом із вами… Любі мої, ви могутні, розумні, відважні – бережіть себе! Бережіть Україну. Я молюся за вас і за ваших дітей», - написала вона, розмістивши на своїй сторінці український прапор.

«Пані Людмило, дякую за вашу підтримку. Нам, українцям, як ніколи зараз вона потрібна», «Перемога за нами... дякуємо за молитву і підтримку...», «Дякую за підтримку, Людмила! Миру нашім серцям, нашій країні та всьому світу!», - пишуть українці.

Інші хвилюються за сина виконавиці, Дана.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Сподіваюся, з Даном все гаразд? Дайте відповідь, Людмило!», «Боже, врятуй та збережи Україну!», «Дякую, Людмило, за теплі слова! Ми все витримаємо і нас не зламати! За нами правда і Бог!», - питають небайдужі.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Людмила Балан засвітила, як виглядає батько "нареченого" Тіни Кароль: "Красива пара". Відома молдавська знаменитість привітала свого чоловіка з Днем народження.

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами-прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова показала бабусь, які пережили Другу світову і ховаються від агресії РФ в підвалах: "Путін, забирайся". Емоційний виступ людей похилого віку, які вдруге за життя потерпають від війни.