Молода дружина популярного українського виконавця і композитора Віктора Павліка, мати їхнього синочка Михайла, Катерина Репяхова, у своєму особистому блозі вирішила нагадати світові про війну, що охопила Україну.

Інформацією вона поділилася на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де у неї вже 173 тисячі читачів.

Вона розмістила соціальний відеоролик, в якому показали, як весну 2022 року зустріли українці: під обстрілами, авіанальотами, в евакуаційних поїздах і під дулами автоматів.

"Україна, весна, 2022 рік. Ми не слухаємо музику - ми прислухаємося до вою сирен. Ми не дивимося фільми - ми спостерігаємо горе в реальному часі. Ми не водимо дітей в Садки і школи – ми шукаємо для них безпечне місце в бомбосховищах. Ми не плануємо відпочинок на морі - ми живемо одним днем...", - каже закадровий голос.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"А як ти зустріла весну, Росія?",- запитує автор ролика, і повторює Катя Репяхова.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

"Україна-любов, мир, добро, правда, цивілізація, демократія, усвідомленість, розум, Люди. Україна вже перемогла«,» а росія Масляну зустрічає«,» Правда і перемога за нами, скоро, зовсім скоро буде світ і будемо прокидатися під сміх діточок і слухати спів пташок«,» як вони зустріли - я думаю, в кожну сім'ю прийде похоронка чоловіка, сина, онука", - пишуть українці.

Раніше повідомляли, Катя Репяхова хоче "перекроїти" себе всупереч забороні Віктора Павліка - в планах нові груди і ніс: "куди він подінеться?".

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова назвала найдивніші звички Віктора Павліка: "перший раз в..."

Знай.uа писав, Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про свої заробітки в Instagram: "мені це приносить...".