Оля Полякова оприлюднила на Youtube звернення до своїх фанатів, та пояснила, чому не фарбується та виглядає так недоглянуто.

Оля Полякова, українська співачка, яка завжди слідкує за своїм зовнішнім виглядом показує, що відбувається в Україні після оголошеної війни, так званої "спецоперації путіна" проти України. На своєму Youtube співачка пояснила, чому не фарбується.

Оля Полякова, YouTube
Оля Полякова, YouTube

"Ви мене запитуєте, чому я на останніх відео виглядаю недоглянуто, ненафарбована? Відповім, а нам нема чим нафарбуватися. Ми покинули свій дім і відвезти дітей подалі від бомбардувань, подалі від війни, від Києва. Але ми в Україні. Нас приютили абсолютно незнайомі до цього люди", - зазначила Полякова.

Вона зазначила, що їм дали дім, житло, тепло, піклуються про них. І вона зазначає, що знає — таке відбувається по всій країні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Оля Полякова, YouTube
Оля Полякова, YouTube

"Я дуже пишаюся тими, хто простягнув руку допомоги. Ми всі сміливі, і обов'язково вистоїмо. А ще ми добрі і допомагаємо одне одному. Тому що ми справжня нація. І зовсім неважливо як ми виглядаємо. А важливо, що на нас напала російська федерація, нас бомблять, нас вбивають, але ми вистоїмо.", - зазначила Полякова.

Разом з нею на відео були присутні донечки Маша та Аліса.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова показала бабусь, які пережили Другу світову і ховаються від агресії РФ в підвалах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Усик готовий вбивати ворогів, якщо його дружина і діти будуть в небезпеці.

Також "Знай.ua" писав, що Тоня Матвієнко показала, як її мама Ніна зберігає спокій під ворожими обстрілами.