Актор, який зіграв головну роль у серіали "Тетянин день" Кирило Сафронов по-своєму підтримав Україну та розмістив на своєму акаунті у Instagram уривок з "Лебединого озера".

Відео він розмістив у блозі, та написав короткий допис: "Дуже красиво…Сподіваюся побачити це на всіх каналах".

Кирило Сафонов, Youtube
Кирило Сафонов, Youtube

Нагадаємо, що балет "Лебедине озеро" став символом кінця Радянського союзу, а вперше його пустили по всіх каналах телебачення після смерті Брежнєва. Таким чином радянські люди могли зрозуміти, що в країні щось трапилося. Таким чином робили не раз.

Балет "Лебедине озеро" асоціюється не тільки з відходом правителя, але й з розпадом всієї тоталітарної імперії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато з підписників з України щиро подякували Кирилу за його позицію. А от серед співгромадян підтримка була не така одностайна. Багато з прихильників "розчарувався та відписався" від актора.

Скриншот Кирило Сафонов, Instagram
Скриншот Кирило Сафонов, Instagram

У колонці коментаторів такі дописи:

"Як тонко та дуже зрозуміло!", "Кирило, потужно! Спасибі!", "Кирило, дякую! Харків", "Дякуємо за підтримку", "Я все зрозуміла. Дуже проникливо", "Дивно, що не показують по головних каналах країни", "Україна чекає на тебе, вперед і з піснею", - написали прихильники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поставила всій Росії незручне питання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павло Зібров поділився "Сном про Україну" – вселяє надію.

Також "Знай.ua" писав, що колишня "Міс Україна" Анастасія Ленна взялася за зброю, щоб протистояти армії Путіна.