Донька співачки Оля Полякової Маша вирішила пожартувати над поляками, які зараз приймають у себе біженців з України.

Вона записала невеликий ролик, та розмістила його на TikTok. Вона зобразила добрих поляків, які наразі з розкритими руками готові зустрічати біженців. Та запитала: "А де ви будете жити?"

А потім наблизила ближче камеру до лиця та відповіла від імені українців: "У вашій квартирі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У коментарях до дівчини по-різному поставилися. Видно, що ситуація її не лякає. На відміну від тих людей, у яких дійсно зруйнували будинки, та лишилися без житла. Багато хто втратив близьких та рідних.

Багато хто порадив дівчині видалити непристойне відео.

"Люди від війни тікають, а ти ржи", "Розумом навіть не пахне", "Кацапка намагається здатися українкою, мда", "Це не доречне відео,пора в такому віці це розуміти!", "Ми біженці!", - написали шанувальники.

@mashapolyakova1

#viral

♬ оригинальный звук - Иля

Нагадаємо, раніше Катя Нікітіна показала прапор України та заявила, що дуже впевнена захисників, вже аж пахне перемогою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Людмила Балан молиться за українців, які протистоять навалі путінської орди.

Також "Знай.ua" писав, що королева Іспанії Летиція не побоялася порушити традиції і гордо вийшла в світ у вишиванці, підтримавши всіх українців.