У мережі повідомили, що легендарні зірки Росії були змушені покинути свою батьківщину. Алла Пугачова, Максим Галкін, Земфіра і Рената Литвинова покинули територію РФ.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Голос ЮА»

Потрібно повідомити, про те, що ЗМІ та різноманітні Telegram-канали повідомляють про те, що зірки шоу-бізнесу РФ покинули територію росії.

Ходять чутки про те, що Аллу Пугачову, Максима Галкіна, Земфіру і Ренату Литвинову бачили в аеропорту в Москві. Це може сказати про те, що вони, найімовірніше, покинули свою батьківщину.

Рената Литвинова
Рената Литвинова

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак потрібно помітити, що самі знаменитості на даний момент нічого не повідомляли і не коментували.

Світська оглядачка Божена Ринська заявила, що Алла Пугачова і Максим Галкін полетіли з РФ 28 Лютого. Крім цього, дану інформацію підтвердив Патріарших, який в цей же день полетів до Англії.

Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram
Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram

Не виключено, що Пугачова з чоловіком і дітьми вирушила в Латвію, так як там у неї є розкішний особняк. Також там живе їх близька подруга Лайма Вайкуле.

5 березня в Instagram Земфіри залишилося тільки одне фото - чорний квадрат з написом "Ні війні", а всі інші знімки видалені. Судячи з цієї інформації легко зрозуміти, чому відома артистка покинула РФ.

Фото зі сторінки Земфіри
Фото зі сторінки Земфіри

Потрібно нагадати про те, що Максим Галкін засудив вторгнення Росії в Україну і закликав до миру. Саме через це йому заборонили давати концерти і навіть Показувати по ТБ.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Святослав Вакарчук готовий відбиватися від окупантів з Росії.