Популярний російський комік, телеведучий і актор Максим Галкін поділився милим моментом зі свого життя. Чоловік знаменитої співачки Алли Пугачової, з якою він виховує двох спільних дітей, показав «дівочі збори» в поїздку по магазинах.

На офіційній сторінці гумориста в соціальній мережі Instagram вже 9,3 мільйона читачів, яким приносить задоволення спостереження за його особистим життям і коментування кожного його поста.

"Дівчатка по магазинах", - підписав Галкін відеоролик, в якому можна побачити Аллу Пугачову і їх дочка Ліза.

"Яка ж чудова сім'я, не перестаю радіти, на вас дивлячись", "Дуже красиві дівчатка", "Обидві неймовірні красуні!", "Вміти зробити щасливими людей навколо себе - другий головний талант Макса Галкіна!", "Здорово, коли сім'я така дружна! Щастя вам!", "Красиві дівчатка. Такі милі! Алла Борисівна прекрасна, Ліза неймовірна", - захоплюються шанувальники зоряного сімейства в коментарях до відео.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Алла Пугачева та Галкін. Фото: Instagram
Алла Пугачева та Галкін. Фото: Instagram

"Ліза вилита мама, ну такі милі", "Як приємно ви Аллу Борисівну дівчинкою назвали, ви диво, Максим", "Як приємно чути, що дівчатка пішли по магазинах за подарунками для хлопчиків. Не забудьте похвалитися подаруночками", - додають інші.

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "Не перша і не остання".

Нагадаємо, Аллу Пугачову обізвала "селом" відома співачка - Максима Галкіна це розлютить: "Хоча і живе в замку".

Також портал Знай.uа повідомляв, Максим Галкін розповів, як порвав штани посеред виступу і показав все: "Я чую дикий хрускіт".