Відома українська тренерка шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська, показала світові наслідки російських обстрілів по українським містам. Жахливими кадрами вона поділилася у соціальній мережі Instagram, де на її особисту сторінку підписані 574 тисячі осіб.

«Російські окупанти вдарили по Миколаєву з реактивних систем залпового вогню о 5:15», - розповіла вона, публікуючи відео з Миколаєва, на якому палає обстріляний будинок.

Вправи від Марини Боржемської, скріншот
Вправи від Марини Боржемської, скріншот

«Де ті, сука, партнери???? Нас просто винищують, і я вже навіть не знаю чи це робить одна росія. Просто у всіх хата скраю, винищують український народ а партнери- спостерігачі сука тільки спостерігають. Закрийте небо!!!!», «Боже, за що?? Поможи нам і збережи невинних людей», «Вони за все відповідатимуть, і діти їх та онуки будуть відповідати. Слава Україні!» - пишуть у коментарях обурені й розлючені українці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пізніше відео зникло зі сторінки тренерки, але вона опублікувала інше.

«Почему Путин хочет Украину? Сохраняйте и отправляйте своим иностранным друзьям. Why does Putin want to seize Ukraine so much?», - закликала вона своїх підписників.

Нагадаємо, що Марина Боржемська блиснула формами в тісному боді, "розкішне тіло"

Раніше повідомлялося, що Марина Боржемська назвала головні причини відмовитися від японських ролів: не такі нешкідливі, як здається.

Крім того,Тримають руками потяги: Ольга Сумська показала, як тисячі харків'ян намагаються врятувати свої життя від бомб Путіна.