З часу підступного російського нападу на Україну 24 лютого 2022 року, неймовірна кількість людей підтримала нашу країну. Стало відомо, про велику кількість пожертв на армію та для гуманітарних цілей, серед донорів - актор Леонардо ді Капріо.

На Twitter-ресурсі - Visegrad оприлюднили інформацію, що голлівудська зірка Леонардо ді Капріо, який має українське коріння, зробив пожертву на потребу української армії розміром у 10 млн доларів.

У публікації йдеться, що Ді Капіо зробив пожертву на користь української армії. Відомо, що Сам Леонардо ді Капріо не раз наголошував, що його бабуся була українкою з Одеси.

Оскароносний актор розповідав, що його бабуся Олена Смирнова мешкала в Одесі. Після Жовтневої революції вона емігрувала до Німеччини. Там одружилася з німцем Вільгельмом Інденбіркеном і стала Хелен Інденбіркен.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Другу світову дід та бабуся Леонардо пережили у Німеччині. Мама Ді Капріо народилася у бомбосховищі під час авіанальоту. Подружжя Інденбіркена емігрували до США в 1955 році.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко ткнув росіян обличчям в главу Роскосмосу Рогозіна під нацистським прапором.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дзідзьо з Олею Поляковою та Юлією Саніною з The Hardkiss згадав потужні вірші про Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Тоня Матвієнко показала, що малюють 6-річні діти під час війни в Україні.