Популярний український артист Андрій Данилко, відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, не приховуючи емоцій, оприлюднив відеоролик, в якому глава «Роскосмосу» Дмитро Рогозін виступає на мітингу російських нацистів.

Таким чином він відповів на звинувачення з боку Російської Федерації українців у нацизмі.

"Денацифікація, говорите? Це глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін. Ви прийшли нас звільняти від нацистів???",- дивується Данилко.

"Ой, смороду не тих рятують, їм треба вдома таку операцію зробити, бо нацисти-то в Москві", "Ой, чого іншому побажаєш, сам і отримаєш!", "Ой, страшно, спати тепер не буду», "Більше того, 99% їх у Кремлі", - обурюються українці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Спасибі вам за мужність говорити правду! Слава Україні!", "Навіть шакали до своїх дитинчат дбайливіше ставляться, ніж росіяни до своїх викинутих в Україну на війну дітей.Так що Ви вже звірків не принижуйте таким порівнянням", "Те що ми бачимо в Росії - це фашизм чистої води! Весь устрій держави і дейсвія під копірку злизані з німецького та італійського фашистського ладу", - додають інші.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка після "Батько наш Бандера" запропонувала Соловйову попити таблетки

Раніше повідомлялося, "Застрелилися нах * й у бункері": Андрій Данилко звернувся до Путіна, порівнявши його з Гітлером.

Також, Вєрка Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера"