Відома українська тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська, дала корисну пораду своїм шанувальникам в соціальній мережі Instagram. На її сторінку підписані 574 тисячі активних користувачів.

Вона привітала всіх українців зі Святом Весни і закликала їх берегти себе заради майбутньої перемоги.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"Найкращий подарунок для всіх-перемога. І вона не має гендеру. Вона для кожного. Не важливо, чи відзначаєте ви сьогоднішнє свято Весни, і не важливо, що в руках замість квітів зброя. Важливо, що ми разом і перемога буде за нами. Головне, бережіть себе! Весна близько. І вона несе з собою тільки перемогу", - впевнена Боржемська.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так якби закінчилася війна, слава Україні, ми переможемо!", "Марина, разом ми непереможні", "Бажаю, щоб ця весна стала найщасливішою в нашому житті. Україна понад усе. Ми переможемо", - погоджуються з нею співгромадяни.

Нагадаємо, що Марина Боржемська блиснула формами в тісному боді, "розкішне тіло"

Раніше повідомлялося, що Марина Боржемська назвала головні причини відмовитися від японських ролів: не такі нешкідливі, як здається.

Крім того, тримають руками потяги: Ольга Сумська показала, як тисячі харків'ян намагаються врятувати свої життя від бомб Путіна.