Відомий український співак Melovin представив потужну та мотивуючу пісню "Не Зволікай", яку присвятив Україні та бійцям ЗСУ. Частину свого виконання він опублікував у соціальній мережі instagram.

В Україні вже 13-й день відбуваються бої між українськими захисниками та російськими окупантами, які вторглися для захоплення територій. За ці дні багато хто підтримав Україну і надав допомогу. Це і політики, і актори, і зірки світового масштабу. Також багато українських артистів висловилися проти війни і всіляко підтримують захисників або навіть самі взяли в руки зброю, щоб захистити будинок.

Melovin, скріншот: YouTube
Melovin, скріншот: YouTube

Так, Melovin представив нову пісню на підтримку бійцям ЗСУ. Артист опублікував відео, на якому грає на піаніно самостійно акомпануючи собі.

"Спину тримай, коли боляче стріляють,
Ті хто зовсім не знаємо, а думають що всі знають…
Не зволікай, час для того, щоб літати
А за правду, свободу, нам крила не зламати!
Слава Україні! Слава Збройним силам України!",- написав артист.

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро:"не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.