Відома українська співачка та поп-діва Тіна Кароль зворушливо привітала з 8 березня всіх українок, які допомагають боронити Україну.

Зворушливий пост Тіна Кароль опублікувала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.8 мільйона осіб.

Після того, як 24 лютого Росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, багато українців стали на захист своєї Батьківщини. Всі громадяни об'єдналися та почали робити, хто що може заради спільної перемоги. На захист України стало й багато жінок.

Скріншот поста Тіни Кароль
Скріншот поста Тіни Кароль

"Сьогодні 8 березня! Та насправді, сьогодні 13-тий день війни, боротьби за свободу! Сьогодні Україну також боронять і жінки: на фронті, в шпиталях, в теробороні, у волонтерстві, IT військах. Дівчата, ви фантастичні!", - зазначила Тіна Кароль.

Тіна Кароль переконана, що Україна незламна, тому її нікому не вдасться перемогти. Зараз найголовніше триматися разом, адже разом ми непереможні.

"Україна, свобода, перемога - ці слова жіночого роду. Переможемо з жіночою мудрістю та з козацькою мужністю. Весь світ бачить, що ми - сильна, мужня, незламним духом нація! Красива нація! Зі святом!", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, телеведуча Алла Мазур пояснила, чому її немає в ефірах: "Я рятувала сина". Алла Мазур закликала українців до спротиву агресору і показала приклад

Раніше Знай писав, Наталія Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з 8 березня: "Розплакалася від щастя"

Також Знай повідомляв, Оля Фреймут повідомила про велику втрату через напад російських окупантів: "Ми не пробачимо". Співачка розповіла про втрату