Цього року 8 березня, символічне свято жінок і весни в Україні святкують не звично, не як завжди. В Україні війна, тому й привітання межують з гіркотою і болем, яку доводиться переживати багатьом, хто втратив свій дім, своїх близьких, і хто замість квітів змушений тримати зброю.

Найвідоміша українська "киця" співачка Оля Цибульська, на Instagram на свій штиб привітала українок з цим днем. Дівчина продекламувала вірш про цю війну, з вірою та надією на те, що скоро це закінчиться.

"З 8 березня, мої рідні, незламні і вільні киці. Все буде так. Весна і Україна", - написала дівчина.

Вірш, який прочитала Оля - щемкий, та чуйний. Наприкінці його такі слова: "А Бог притулить тебе до грудей і скаже: "Дитино, я просто тоді робив тебе трохи сильнішою".⠀

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В коментарях шанувальниці підтримали Олю, та привітали її теж зі святом, подякувавши за вірш, від якого у кожної накотилися сльози:

"Заплакала …. В саме серце", "Олічка, Ви заспіваєте і знову буде гарний настрій", "Дякуємо!!!! Так і буде!!!", "Зі святом! Треба терпіння, та більше віри в себе", "Дякуємо Оля за піднесення настрою, закриють небо над Україною, оце буде для нас жінок свято", "Миколаїв дякую за вірш аж за душу бере", "Дівчинко ми всі з вами. Ти чарівна як і має бути справжня Українська дівчина. Скоро обов'язково задзвенить твій голосочок", - написали українки.

Нагадаємо, раніше Доктор Хаус, англійський актор Г'ю Лорі розмістив у себе на сторінці в Twitter український прапор.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з жіночим днем 8 березня.

Також "Знай.ua" писав, що український письменник Дорж Бату розповів, що в США відомо про пересування російських військ.