Володимир Ярославський привітав жінок України зі святом 8 березня, та наголосив, що українські жінки не слабка стать, а справжні Захисниці, Матері та самі звершують подвиги.

Відомий ресторатор та один з учасників кулінарного шоу МастерШеф Володимир Ярославський привітав жінок з 8 березня. Він розмістив картину на Instagram з собору святого Юра та вірш Шевченка. А також написав, вказуючи різницю між росіянськими жінками та нашими Українками.

"Поки в Росії продовжують відзначати 8 березня, як свято слабкої статі. Українці вітають ніжних та незламних, розумних та сміливих, найкращих та найгарніших Захисниць, Матусь, Бабусь і маленьких Донечок! Ви не тільки надихаєте наших захисників на подвиги ви самі їх завершуєте! Пишаюся вами і люблю!", - написав Володимир.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вірш Шевченка, написаний приблизно 1849 року звучить так: "Не журися Україно, Панно синьоока, Твоя доля, як той сокіл ще злетить високо. Її турки не спалили, Ляхи і татари, Бог поможе переможем і московські хмари!".

Нагадаємо, раніше Могилевська розповіла, як їй українські захисники привітали її з 8 березня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на каналі Соловйова усвідомили, що Росія вже програла війну з Україною.

Також "Знай.ua" писав, що "Доктор Хаус" відмовився від улюбленої справи через війну Росії з Україною.