Популярний і успішний український співак, соліст відомої групи "Інтитіла" Тарас Тополя повідомив, що сьогодні день народження знаменитого українського письменника Тараса Григоровича Шевченка.

Відповідний пост Тарас Тополя оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

"Київ. Ранок чотирнадцятий. Місяць - День народження Тараса Шевченка. Настрій: Борітеся – поборете, вам Бог помагає. За вас правда, за вас сила і воля святая! Слава ЗСУ! Слава Україні!",- підписав публікацію талановитий український артист.

Соліст групи "Антитіла" нагадав, що вже йде 14 день війни проти росії в Україні. Він акцентував увагу, що в цей день у легендарного українського письменника Тараса Шевченка був день народження. Українці завжди пам'ятають нашого українського літературного героя. Люди не пройшли повз цю новину і вирушили писати відгуки під постом співака.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тарас Тополя. Фото: Facebook
Тарас Тополя. Фото: Facebook

"Дякую вам, бережіть себе. Ви нам так всі потрібні", "Боремось разом до перемоги", "Героям слава! За нами правда! З нами Бог! За нами перемога!", "Героям Слава!!!!", "Героям Слава! Дякуємо Вам, хай Бог береже Вас!", "Героям Слава!", "З Днем народження, Кобзар!!!",- пишуть відгуки українські фоловери Тараса Тополі в соціальній мережі.

Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram
Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram

Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram
Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали, як подорожчала продукція в Росії.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", стало відомо, що український співак Віктор Павлік взяв зброю, щоб захищати свою сім'ю від армії Путіна.

Також портал "Zhaj" писав, що Анастасія Приходько показала, як ховається з дітьми від обстрілів окупантів.