Український громадський і політичний діяч, співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько поділилася постом у соціальній мережі. Вона показала свій новий хіт, який присвятила українкам.

Відповідний пост Анастасія Приходько оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

"Нашім дівчатам присвячується! Бережіть собі", - підписала публікацію українська виконавиця.

Варто відзначити, що в такий непростий час для України, наші зірки продовжують свою творчість, однак, на превеликий жаль, вона присвячена війні. Українські співачки заспівали новий і дуже сильний сингл, в якому йдеться про сильних жінок з України - учнів тримати зброю, щоб давати відсіч російському окупанту.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Які прекрасні хіти народжуються в такий непростий для України час, наші співи нацкращі, Настя ти спражня жінка України", "Слава Україні!", "Дуже круто!!!", "Настя, молодець!", "Клас!! Круто! Наші дівчата такі і нехай весь світ про це знає", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост Анастасії Приходько в Instagram
Коментарі на пост Анастасії Приходько в Instagram

Потрібно нагадати, що сила українського духу - непереможна. Мирні жителі виходять на ворожі танки з голими руками, щоб зупиняти війну на своїй Батьківщині.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько показала, як діти ховаються від російських бомб.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Іван Дорн заявив, що більше не співпрацює з росіянами.

Також портал "Zhaj" писав, що російські зірки звернулися до окупантів.