Сергій Лазарєв, Світлана Лобода, Віра Брежнєва та Андрій Бєдняков відреагували на ситуацію в Україні і розкритикували дії РФ, закликавши припинити військові дії. Про це зірки заявили на своїх сторінках в instagram.

Сергій Лазарєв не стримуючи емоцій звернувся до російської влади із закликом зупинити війну проти України. Він заявив, що хоче жити і творити в мирний час і не бояться за своє і життя дітей.

"Дайте людям жити!!! Ніхто не підтримує війну! Я хочу, щоб мої діти жили в мирний час! Я ХОЧУ жити і творити в мирний час!",- написав артист.

Світлана Лобода також не стала стримувати емоцій. Вона заявила, що з самого ранку на зв'язку з близькими і закликала зупинити все це.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Моє серце розривається. З 5 ранку на зв'язку з рідними і близькими мені людьми. Ну як же це можливо!! Господи, зупиніть все це. Я просто плачу", - написала співачка.

Віра Брежнєва також вирішила донести правду до своїх шанувальників за межами України.

"Якщо ще хто-небудь сумнівається правда це чи ні - це правда. Україна прокинулася сьогодні від вибухів і сирен повітряної тривоги. Вибухи і зараз", - написала дружина Костянтина Меладзе.

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Андрій Бєдняков звернувся до шанувальників і заявив, що не має наміру мовчати і закликав росіян зробити все, щоб припинити агресивні дії їхньої влади.

"Я б хотів звернутися до моїх друзів, які живуть в Росії. Ви любите називати нас братами. Так ось прямо зараз пора вступити в гру нам. Якщо не можуть вирішити цю проблему політики, чому б нам не спробувати зробити все від нас залежне", - сказав телеведучий.

Раніше Знай писав, Аніта Луценко емоційно звернулася до росіян: "Нудить від тих фейків, історичних перекруток, якого біса?".

Також ми писали, Анастасія Приходько показала, що підтримує її в тривожні часи: "Все стабільно і так буде все життя".

Нагадаємо, сумна Тіна Кароль заспівала про важливість життя російською: "Актуально в сьогоднішні дні".