Співачка Марія Яремчук в соціальній мережі instagram підтримала українців у ці нелегкі часи словами видатної поетеси, етнографа, перекладачки Лесі Українки.

Вона опублікувала вірш «Стояла я і слухала весну», який сповнений внутрішньою силою і вірою в перемогу добра над темними силами.

«Стояла я і слухала весну,

Весна мені багато говорила,

Співала пісню дзвінку, голосну

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

То знов таємно-тихо шепотіла.

Вона мені співала про любов,

Про молодощі, радощі, надії,

Вона мені переспівала знов

Те, що давно мені співали мрії

Леся Українка.

Наші мрії про одне 🇺🇦. Художниця @marta_pitchuk», - додала співачка під постом. Судячи з коментарів до допису, раніше вона розміщувала в цьому ж місці вірш Тараса Шевченка.

«Так, і ця мрія скоро здійсниться. Все буде Україна», «Але насправді у Шевченка дуже багато пророчого на той час та й тепер та й загалом було про них. Ще дуже добре передбачив майбутнє Джохар Дудаєва, просто прямо в точку і покроково те, що вони зараз роблять», - пишуть коментатори.

Раніше Знай писав, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині". Артист нагадав, що зараз, як ніколи українцям важливо бути сильними і об'єднувати зусилля.

Також ми писали, Марія Яремчук показала, як світ підтримує Україну: навіть Статуя Свободи в жовто-блакитних кольорах. Весь світ підтримує Україну і зневажає дії Кремля.

Нагадаємо, Лобода, Лазарєв, Брежнєва і бідняків не стримуючи емоцій звернулися до окупантів: "Дайте людям жити". Артисти розкритикували агресію РФ проти українського народу і закликали до миру.