В Україні вже 5-й день йде війна, яку розв'язала Російська Федерація. Українські міста щодня бомблять. Ворожі ракети і бомби запускають не тільки по військовій інфраструктурі, а й по житлових будинках, автомобілях, розстрілюють мирних людей. Багато країн світу підтримують Україну, зокрема Франція. Про це повідомила співачка Марія Яремчук в instagram.

Відома українська співачка Марія Яремчук, незважаючи на війну, регулярно виходить на зв'язок з шанувальниками в соцмережі. Так, цього разу знаменитість опублікувала фото, на якому зображена копія статуї Свободи у Франції з українським прапором. Монумент прикрасили квітами українського прапора на підтримку нашій країні.

Пост Марії Яремчук. Фото: instagram
Пост Марії Яремчук. Фото: instagram

Варто відзначити, що десятки країн по всьому світу підтримують українців і виступають проти російської агресії. Світові лідери допомагають Україні у всіх можливих напрямках, зокрема вводять санкції проти Росії.

Раніше Знай писав, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині". Артист нагадав, що зараз, як ніколи українцям важливо бути сильними і об'єднувати зусилля.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також ми писали, майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні і закликав світових лідерів до рішучої дії: "Правильний вчинок".

Нагадаємо, Лобода, Лазарєв, Брежнєва і бідняків не стримуючи емоцій звернулися до окупантів: "Дайте людям жити". Артисти розкритикували агресію РФ проти українського народу і закликали до миру.