Війна в Україні триває вже 14-й день і торкнулася кожного. В одну мить життя українців перекинулося, в тому числі спортсменів і зірок. Так, в мережі показали, як переживає ці дні український біатлоніст Богдан Цимбал. Фото опублікували на сторінці thevillageua в соцмережі instagram.
У мережі з'явилося фото, на якому український біатлоніст Богдан Цимбал обіймає свого маленького сина і ховається від обстрілів у підвалі. Через атаки російських окупантів багато українців змушені буквально жити в підвалах і притулках, адже виходити смертельно небезпечно. Ніхто не знає в який будинок окупанти вирішать вистрілити.

Богдан Цимбал. Фото: instagram
Богдан Цимбал. Фото: instagram

"Ще два тижні тому наше життя було зовсім іншим, а зараз воно виглядає так. Це український біатлоніст Богдан Цимбал, який нещодавно представляв Україну на Олімпійських іграх. А зараз він, як і мільйони українців, змушений ховатися в бомбосховищі разом зі своїм сином, щоб захиститися від російської агресії. Ніколи не пробачимо", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще