Відома українська співачка Jerry Heil після повномасштабного вторгнення Росії, вирішила записати пісню на підтримку України. Допомогти з композицією зголосився відомий шведський музикант Андерс Ханссон.

Про нову патріотичну композицію Jerry Heil розповіла на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram у розділі stories.

Скріншот stories Jerry Heil
Скріншот stories Jerry Heil

Так українська виконавиця готує пісню про війну Росії проти України. Що цікаво саундпродюсером зголосився бути Андерс Ханссон, який зробив платиновий альбом для всесвітньо відомої співачки Шер. Відмітимо, аби допомогти Україні та меседж пісні почуло якомога більше людей, Ханссон вирішив працювати безкоштовно.

Скріншот stories Jerry Heil
Скріншот stories Jerry Heil

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Коли вийде пісня ще не відомо, але зі шматочка, який опублікувала Jerry Heil можна дізнатися, що одна половина пісні буде англійською мовою, а друга - українською.

Скріншот stories Jerry Heil
Скріншот stories Jerry Heil

"Я хочу, щоб над цією піснею працювали кращі люди світу. І щоб слова приспіву співав весь світ. #putingohome", - зазначила українська співачка.

Нагадаємо, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" покаялася через недовіру українській армії у минулому: "Гордість вселенського масштабу". Тетяна Литвинова емоційно висловилася про війну

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро: "Не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, "За правду, свободу": Melovin підтримав ЗСУ та українців сильною піснею. Артист вирішив підтримати Збройні сили України.