Соліст легендарного німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн допомагає українським біженцям на берлінському вокзалі.

Про це у своєму Instagram написав Потап (Олексій Потапенко), який також подякував німецькому колезі за підтримку:

«Мій брат Тілль Ліндеманн допомагає українським біженцям. Дякую, Тілль... Надсилаю любов і повагу всім вам, хлопці», - пише Потап.

Окрім цього, український репер перепублікував історію українки Аліси, якій пощастило отримати допомогу від відомого музиканта.

У соцмережах дівчина розповіла, що зустріла світову зірку на вокзалі в Берліні. Він був серед волонтерів і допомагав українським біженцям. Саме він поселив дівчину в готелі і забезпечив вечерею.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Я хочу плакати… Світова суперзірка просто на вокзалі допомагає біженцям з України з житлом. Щиро і зі всією душею», - не стримує емоцій Аліса.

Українка уточнила, що соліст Rammstein підійшов до неї одягнений в пальто і шапку з логотипом MOZGI Entertainment – дітища Потапа і Ірини Горової. Це підтверджує і спільне фото із зіркою, яке дівчина опублікувала в Мережі.

Нагадаємо, що зірки "Орла і Решки" показали правду війни і попросили закрити небо над Україною.

Читайте також, що Дженніфер Еністон підтримала жінок України через війну з Росією.