Українська телеведуча яка поїхала жити в Росію, продовжує розважати росіян, поки в Україні РФ скидає бомби на дитячі лікарні та пологові будинки.

Відома телеведуча, яка стала популярною після того, як знялася в шоу "Орел і Решка" у своєму сторіс на Instagram продовжує виставляти розважальний контент, поки на її батьківщині йде війна.

Вона розмістила сторіси з пропозицією показати одяг, та розібрати гардероб.

"Хочете, проведу декілька ефірів про цензуру, табуйовані теми та фінанси, або просто показати розбір гардероба", - запитала Регина Тодоренко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Після чого жінка показала, як проголосували її шанувальники, і показала одяг, який висить у неї в шафі.

Це підібрані, за її словами комплекти одягу, які мають підіймати настрій.

Тодоренко заявила, що й про фінанси і цензуру поговорить з експертами. Але наразі - лише одяг.

В цей час в Україні гинуть діти та жінки в лікарнях, будинках та пологових будинках просто від бомб які скидають російські війська. У одному з пабліків прокоментували її "розваги":

"У одеситки Регіни Тодоренко в сторіз розбір гардеробу. А приїжджай до Маріуполя зробити рум-тур пологового будинку, тварюка".

Нагадаємо, раніше Марія Яремчук подарувала надію на перемогу сильними рядками Лесі Українки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" підтримав жінок під час війни, купивши 1000 тюльпанів.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Данилко викрив цинічну брехню президента РФ Путіна.