Відомий телеведучий Дмитро Комаров розповів про свій 14 день війни, про жінок і дітей, та хто дає надію в тривожний час.

Дмитро Комаров, який вів популярну програму "Світ навиворіт" показав, як святкував 8 березня у метро. Він написав у своєму Instagram, що війна змінює відлік часу.

"Так багато турбот, що не пам'ятаєш день тижня та дату на календарі. Пам'ятаєш лише, який день війни. Сьогодні 14-й. Вчора був 13-м. У другій половині дня я згадав, що це 8 березня", - написав Дмитро.

Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Дмитро Комаров. Фото: Instagram

Він зазначив, що святкувати не прийшлося, але жінки дуже допомагають щодня. Він пригадав всіх та подякував жінкам за підтримку.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Жінки, ви вносите неоціненний, величезний внесок у перемогу. Головне, вірте у своїх чоловіків. Вони чудово справляються. Це найбільша підтримка для чоловіків", - зазначив Комаров.

Дмитро розповів, що шукав квітковий магазин та знайшов, купив понад 1000 тюльпанів, щоб подарувати тим, хто знаходиться в підземці в бомбосховищі.

Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Дмитро Комаров. Фото: Instagram

"Ці тюльпани символічно нагадали про те, що ми дуже цінуємо та любимо жінок. Настрій у всіх бойовий. Дівчата просто розумнички. У вагоні метро привітали одну з них із днем ​​народження", - зазначив телеведучий.

"8-річна дівчинка 13 днів малює дні війни, і вранці їх закреслює, мріючи, щоб якнайшвидше малювати та закреслювати цифри вже не довелося", - написав зворушливу історію ведучий.

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" закликав росіян до мітингів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Дьомін, Віктор Павлік та Козловський звернулися до росіян.

Також "Знай.ua" писав, що усі футбольні команди відмовилася грати з Росією за вихід у плей-офф на ЧС-2022.