Популярний український співак, легендарний виконавець Віктор Павлик розмістив тривожну новину в соціальній мережі. Він повідомив, що 80-річний композитор з України Ігор Поклад пропав зі зв'язку після того, як застряг у підвалі зі своєю дружиною, без світла і їжі.

Відповідний пост Віктор Павлік оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

"Терміново ! SOS !Дмитро Гордон: Друзі, терміново потрібна Ваша допомога! "У Ворзелі у себе вдома в підвалі вже багато днів перебуває геніальний український композитор Ігор Поклад, якому нещодавно виповнилося 80 років, і його дружина Світлана. З ними немає зв'язку! За уривками інформації, яка дійшла до нас, вони в поганому стані, і у них немає їжі і води. Дістатися туди зараз не представляється можливим. Величезне прохання, якщо цей пост прочитають сусіди Ігоря Дмитровича або люди, у яких є можливість зайти до нього додому і допомогти йому, пжл, напишіть мені на пошту editor@gordonua.com з темою "Поклад". Буду дуже вдячний! Потрібно врятувати легенду і гордість України!"",- підписав публікацію український артист.

У зв'язку з "зрозумілими" обставинами в Україні, і в цілому, Віктор Павлік обмежив доступ до коментарів на своїй сторінці. Однак ніхто не сумнівається в силі духу і людяності українського народу. Немає жодних сумнівів, що знайдуться люди, які обов'язково допоможуть українському композитору, і він буде радувати нас своєю творчістю в майбутньому.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Джамала стала музичним послом в Європейському Союзі.