Відомий український виконавець Віктор Павлік показав, як працює в тилу наших захисників, в команді волонтерів. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Багато українських зірок не залишилися осторонь, коли російські військові вторглися в нашу країну. Деякі виконавці пішли в Тероборону, щоб захищати рідну землю, а інші залишилися в тилу, щоб виконувати не менш важливу роботу - допомагати захисникам.

Віктор Павлік, фото: скріншот з відео
Віктор Павлік, фото: скріншот з відео

До команди волонтерів приєднався співак Віктор Павлік. Він опублікував серію фото, на яких показав, як допомагає нужденним і постраждалим через бойові дії.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Волонтерський центр, де багато хто знайшов собі притулок. Велика команда добровольців щодня приймає, годує, оберігає людей, які не можуть перебувати вдома. Гордість за нашу націю і людей", - написав артист.

Раніше Знай писав, "терміново потрібна допомога!": Віктор Павлік заявив, що легендарний український композитор Ігор Поклад пропав зі зв'язку. Ігор Поклад і його дружина в поганому стані не можуть вийти на зв'язок.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.